Banner-Utstilling-Sladder

Det nærmer seg min utstilling på Sladder i Sandefjord, og ja, du leste riktig, Snadder har byttet navn til Sladder. I utgangspunktet var dette en utstilling basert på tittelen «Sandefjord – Min by», men etter den fantastiske oppmerksomheten jeg har hatt med «Voyage» serien. Vi har nå bestemt at dette skal være en todelt utstilling, og bildene fra «Voyage» skal vises i 2 etg.

Min kommersielle utstilling med Sandefjordsbilder skal vises som planlagt i 1 etg, og vi lager et slags «stille rom» for Voyage i 2 etg.

Voyage

Voyage har fått en enorm mediadekning, NRK radio, NRK TV, NRK WEB og lokalt i Sandefjords Blad. Serien er jo laget rundt et vanskelig tema, og jeg ser frem til å vise dere disse bildene.

DSCF1846

Bildene i serien fra Sandefjord er ikke publisert tidligere, så dette er bilder ingen foreløpig har sett (bortsett fra Tone, og Simen som har trykket bildene), og jeg gleder med til å vise dere Sandefjordsbilder bearbeidet på min måte, og slik jeg ser det.

Jeg gir bort et bilde!

Alle som kommer vil få utdelt et loddnummer, og jeg gir bort et ferdig innrammet bilde i løpet av kvelden. Verdien på dette bildet er kr. 1.500,-.

Underholdning.

De fleste som kjenner meg vet at jeg også har bakgrunn innen musikk, og jeg vil selvfølgelig underholde mine gjester med noen få låter.

Velkommen til vernissage Søndag 06.09.2015 kl: 17:00 på Sladder i Sandefjord