Ramme_1

Da er vi igang med siste innspurt frem mot utstillingen på Pukkestad Gård 16 November. Det har vært mye tankearbeid rundt hvordan bildene skal henges opp. Jeg skal stille ut 20 forholdsvis store bilder, og det krevere enormt med veggplass for å få til noe sånt. Hadde det vært 30X40 bilder så hadde det ikke vært noe problem i det hele tatt, men disse bildene er svæære. Lokalet er stort, men jeg måtte komme opp med en løsning som gjør at bildene kan flyttes rundt, en slags transportabel utstillingsvegg.

Å få kjøpt noe slikt ferdig er jo bare å glemme, så det var frem med papir og blyant for å finne en god løsning. Løsningen ble en ramme med avtakbare føtter. Rammene er enkelt å stable når de ikke er i bruk, og de kan brukes om og om igjen. Føttene sitter på med gjennomgående bolter og ving-muttere slik at de også kan demonteres og stables. Alternativt så går det an å sette på små hjul slik at flyttingen blir enda enklere.

De neste dagene vil gå med til å lage 19 slike «stativer» til. Uansett, det er jo greit å ha disse for kommende arrangementer.

Ramme_2