Panorama av Larvik sett fra Tollerodden

Panorama av Larvik sett fra Tollerodden

Det går mer og mer mot vinteren, og høsten har satt sine farger på det meste nå, og det er koselig å tusle rundt med kameraet på motivjakt. Det er en stund siden jeg hadde vært på Tollerodden i Larvik, og bestemte meg for å ta en liten runde for å snuse inn kombinasjonen av sjø og høst.

Motivene kommer nærmest av seg selv når man går slik og tar inn stemningene. Fargene er kraftige og varme.

Hostlov

Høstløv i bergsprekk på Tollerodden

Mens jeg tusler rundt, så går blikket også utover fjorden. Horisonten brytes opp av kranene på Larvik kai. Kan de gå an å få noe kunstnerisk ut av noen heisekraner? Hm… det er jo opp til betrakteren å avgjøre, men jeg synes nå at kranbildene ble ganske kule. Jeg bestemte meg også å ta bildene fra to forskjellige vinkler, og i tillegg bruke to vidt forskjellige teknikker på selve utseende. Egentlig er teknikkene ganske like, men jeg har valgt litt forskjellig typer farger på bildene.

Cranes-01

Heisekraner på Larvik kai – Sett fra Vadskjæret

Cranes-2

Heisekraner på Larvik kai – Sett fra Tollerodden

I morgen er det Søndag. Blir det oppholdsvær går nok turen ut til kysten for å fange nye motiver til sensoren. Ha en fortsatt flott helg….