The-Box

Living in a box – tittelen på mitt nye prosjekt. Navnet har jeg valgt fordi jeg har laget rommet av en boks, eller rettere sagt en Biltema flyttekasse i papp. Se hvordan jeg har laget bildet her…

Mye kan skje innenfor et slikt rom. Her skal jeg ta for meg en fyr som driver med mye rart i dette rommet. For å gjøre det hele så enkelt som mulig, så bruker jeg meg selv som modell på alle bildene. Noen dager er lyse og glade, andre dager er litt mørkere. Dagligdagse situasjoner skal vises i dette rommet. Kanskje blir det også noen «leggspark» der jeg føler dette er passende.

Bildene legges ut etterhvert som de blir ferdige, og galleriet for bildene finner du her..

Så langt har jeg gjort ferdig to bilder. En litt regntung og trist dag resulterer i en ganske ok fisketur 🙂

Rain-in-a-box

02-Fishing-in-a-room