SantaCruz-Opera

Det har vært en utrolig hektisk tid. Innflytting i nytt hus, oppussing av kjærestens leilighet, bæring og sjauing. Heldigvis begynner det å lande nå. I dag har jeg endelig fått min etterlengtede «cave» på plass. Dette skal være mitt arbeidsrom hvor jeg kan trekke meg tilbake for å jobbe med bildene mine. Jeg har også klart å produsere to nye bilder oppe i alt kaoset, og to bilder til er på tegnebrettet.

Jeg er som de fleste ganske fascinert av Nordlyset. Fra gammelt av så har det knyttet seg mye overtro til dette vakre fenomenet. I riktig gamledager så var faktisk nordlyset ganske farlige greier. Var man så dum at man vinket til nordlyset, så stupte nordlyset ned for å hente deg. Riktig skumle saker altså! Basert på denne gamle overtroen hadde jeg lyst til å lage et bilde som illustrerer dette, og reiste til Alta for å ta noen bilder. Dagen før vi ankom hadde det vært et flott nordlys, men vi var litt uheldige med overskyet vær, så noe nordlys ble det dessverre ikke på oss. Jeg måtte gå for den nest best løsningen. I Alta er det bygget en Nordlyskatedral, og innvendig illustreres nordlyset på en flott måte. Dette har blitt festet til sensoren, og jeg er allerede i gang med å produsere bildene, og håper å være ferdig med disse to bildene i slutten av neste uke, altså uke 41.

I mellomtiden, bildet over er operaen i Santa Cruz, som jeg var så heldig å få besøkt i Januar 14, bildet nedenfor er havnen i Alta. Ha en fin en….. Finn 🙂

Alta-Havn