_XE23913 as Smart Object-1
Det er ikke så mye som slår Barcelona når det gjelder å hente inspirasjon til nye bilder. Byen har en helt egen atmosfære, og jeg elsker å tusle rundt i det Gotiske kvartalet på jakt etter gode motiver. Barcelona er en by jeg aldri blir ferdig med, og som jeg stadig reiser tilbake til. Hele atmosfæren innbyr til kreativitet og inspirasjon.

Det sies at Barcelona har alt. Er du på badeferie så finnes det flotte strender, ønsker du storbyliv så er vel denne byen en av de mest pulserende stedene man kan reise til. Sette seg ned på en hyggelig cafe med et glass vin og bare betrakte, ta inn stemningen. Jeg har også stor glede av å oppsøke disse små bortgjemte tapasbarene hvor innbyggerne selv går for å innta sitt tapasmåltid. Overhøre heftige temperamentsfulle diskusjoner og hvordan verdensproblemene løses.

Streets f Barcelona

Streets f Barcelona

Mange av mine bilder har basis fra Barcelona, og det blir nok mange flere turer dit for å produsere mer fotokunst.