OM FINN-B

Facebook-Profilbilde-02Fo2kunst.no er en side hvor jeg deler og selger mine personlige bilder og prosjekter. I min daglige jobb som kommersiell fotograf jobber jeg alltid for oppdragsgivere, ofte med fastsatte rammer rundt det som skal leveres.

Å jobbe med egne bilder og uttrykk er et privelegium jeg setter stor pris på. Inspirasjon til bilder og prosjekter er ofte et resultat av reiser i inn og utland, besøk i spennende fotogallerier, sinnstemninger osv. Alt dette samles på Fo2kunst.no.

Jeg jobber med mange teknikker og stiler. De lærde sier at man skal finne sin egen stil, sitt eget uttrykk. Jeg tenker, hvorfor det?? Blir ikke det fryktelig kjedelig? Ikke bare kjedelig, men også et uttrykk for mangel på kreativitet, kunstnerisk frihet og evnen til å tilegne seg nye kunnskaper!

Jeg liker å forske, og mye av det jeg leker meg med finner du på disse sidene. Jeg besøker gallerier rundt omkring i europa, jeg reiser på fotoutstillinger både her på berget og ute i den store verden. I tillegg deltar jeg på workshops med profilerte internasjonale fotografer for å lære meg nye spennende teknikker.

Jeg prøver så godt jeg kan å ikke kopiere andre fotografer, de kunnskapene jeg tilegner meg havner i en stor kreativitetsgryte, jeg rører litt i gryta, og ut kommer det spennende blandinger. Håper du liker bildene jeg presenterer her på siden.

Finn-b 🙂